Saturday, December 27, 2008

ZAVRSNICA GENOCIDA

ZAVRSNICA GENOCIDA
Pise: Dr. Vahid Sendijarevic

Bilo bi smijesno da nije genocidno ono sto radi Haris Silajdzic, kljucni clan Bosnjackog izdajnickog genocidnog kruga, kada se toboze zgrazava, kako prenosi web stranica “Bosnjaci.net” od 26-tog decembra 2008-e, nad sada vec poznatom izjavom Sulejmana Tihica da je "filozofija zrtve do sada zauzimala centralno mjesto bosnjacko-bosanske politike" i da Bosnjaci treba da pristanu na genocidnu realnost podjele Republike BiH i legalizuju genocidne tvrorevine tzv. Republiku Srpsku i tzv. Federaciju BiH.

Sporazum iz Pruda i druga rjesenja, ukljucujuci i njegovo rjesenje za pravni status Brckog, koja je Tihic naveo u svom obracanju na sjednici Glavnog odbora Stranke demokratske akcije 24. decembra 2008-e, nije nista drugo nego ZAVRSNICA GENOCIDA, nista drugo nego cementiranje podjele Republike BiH kao rezultat genocida i legalizacija genocidom stvorene tzv. Republike Srpske i genocidom stvorene tzv. Federacije BiH.

Onog momenta kada Silajdzicu postaje jasno da je Tihiceva izjava sa ogorcenjem docekana od strane Bosnjaka, Silajdzic po starom receptu prevare izlijece sa patriotskom izjavom, stavlja se na celo Bosnjaka da ih odvede u istu propast u koju ih sve ove godine vodi GENOCIDNI IZDAJNICKI KRUG.

Silajdzic, kad god je bio u poziciji izvrsne vlasti, odradio je sve sto je bilo u njegovoj moci da legalizuje rezultate genocida, od njegovog dugo negiranog, a onda priznatog, potpisa u Dayton-u do sprecavanja clanova Skupstine opstine Srebrenica da usvoje Deklaraciju o nezavisnosti nakon donosenja presude Internacionalnog suda pravde kojim se potvrdjuje da su vojska i policija Republike Srpske izvrsile genocid u Srebrenici. Silajdzic sa druga dva clana GENOCIDNONG IZDJANICKOG KRUGA Tihicem i Lagumdzijom, u pratnji nekoliko ambasadora tzv. Islamskih zemalja, odlazi u Srebrenicu i uspjesno sprijecava usvajanje Odluke o nezavisnosti Srebrenice.

Ciljevi Silajdzica i Tihica su isti, a to je uspjesno izvesti ZAVRSNICU GENOCIDA sa potpunom legalizacijom podjele Republike BiH na dvije genocidne tvorevine, tzv Republiku Srpsku i tzv. Federaciju BiH.

Kako prepoznati clanove GENOCIDNIOG IZDAJNICKOG KRUGA? Tepmeratura se mjeri termometrom, udaljenost metrom, tezina vagom, a genocidna izdaja krsenjem ustava drzave koja je primarne zrtve agresije i ciji su gradjani primarne zrtve genocida i krsenjem odredaba Internacionalnih zakona, konvencije o sprecavanju genocida. Svaki onaj Bosnjak koji je aktivno ucestvovao i danas ucestvuje u legalizaciji genocidnih tvorevina tzv. Republike Srpske i tzv. Federacije BiH je clan GENOCIDNIOG IZDAJNICKOG KRUGA.

No comments: